Който превари, той заварваше или товареше? Не знам, но Мария Илиева от LaMartinia ме покани да напиша този текст, така че за собствения ми блог остава удоволствието от споделянето:
Архив
-
Последни публикации
Етикетиране
Aвстрия Beaujolais Bordeaux Demeter Hugh Johnson kosher wine sex sells wine Божоле Бургундия България Виена Испания Италия Калифорния Коледа Франция аромати био биодинамика винена листа винени кристали вино възпитание гаме германия готвачи грюнер велтлинер гурме дегустация деликатеси деца есета жени здраве зехтин искра каберне совиньон кашерно вино клиент корк кулинария култура любов магазин махмурлук мутри мъже обучение опасност парти пенливо пино ноар подаръци професионализъм професия ресторанти рецепти ризлинг ризото скариди соаве сомелиер сортове социална мрежа стюардеса сулфити събития точки фейсбук хамон храна ценител шампанско шардонеКатегории
Blogroll
връзки
Последни коментари
За специалните кафет… за Специалните (вина): Мадейра jannii за Работиш вино? И аз! Винена Мушица за Работиш вино? И аз! Иван любител на вино… за Работиш вино? И аз! vlad за The Paris Wine Tasting of 1976… Blogs I Follow
- Патагонски дневници
- Longreads
- The Wine Inside
- trippe'chi
- 500 думи
- Планини и други пътешествия
- Муша-Буша в собствен сос, добро и зло, в здраве и болест, в dial-up и оптичен интернет, в и извън времето, внапредвид и деЦки от НОЙ
- Caroline Gilby on Wine
- Wine Lingo
- Блогът на Павлина
- Ферментация
- Кулинарно — в кухнята с Йоана
- Блогът на нервната акула
- Дневниците на Бени
Страхотен текст, както винаги, Яна!
Веднага се сетих за филмчето Рататуи, което уж е детско, но има доста „зрели“ послания.
А масовото писане за храна и публикуване на снимки на сготвено са без коментар. Всеки може да готви, но не всеки може да пише за храна и да оценява готвенето като такова.
Съвсем по темата препоръчвам много хубав филм Chef http://www.imdb.com/title/tt2883512/?ref_=nv_sr_1