АЗ И LAMARTINIA: Професионалната ресторантска критика – какво точно представлява и защо я няма в България?

Който превари, той заварваше или товареше? Не знам, но Мария Илиева от LaMartinia ме покани да напиша този текст, така че за собствения ми блог остава удоволствието от споделянето:

LAMARTINIA: Професионалната ресторантска критика – какво точно представлява и защо я няма в България?.

2 responses to “АЗ И LAMARTINIA: Професионалната ресторантска критика – какво точно представлява и защо я няма в България?

  1. Венета Стаматова

    Страхотен текст, както винаги, Яна!
    Веднага се сетих за филмчето Рататуи, което уж е детско, но има доста „зрели“ послания.
    А масовото писане за храна и публикуване на снимки на сготвено са без коментар. Всеки може да готви, но не всеки може да пише за храна и да оценява готвенето като такова.

  2. Съвсем по темата препоръчвам много хубав филм Chef http://www.imdb.com/title/tt2883512/?ref_=nv_sr_1

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s