Мими и мъжете

Дали защото се развиваше по-бавно от околните, дали защото те искаха да й дадат това, което тя не искаше или пък искаха да й го дадат тези, от които тя не го искаше, но нещата със секса й се получиха късно на Мими, а в последствие, дали защото беше прекалено любопитна или влюбчива – и доста сложно.

С.

Първото й, по своеобразен начин официално, гадже беше С., който й написа любовно писмо в девети клас. Прекрасни думи, избродирани с още по-прекрасен почерк на цял лист. Абсолютно зашеметена, че може да предизвика такива вълнения у някого Мими поиска да види човека, тъй като и идея си нямаше кой е той. Показа й се нисичък, добродушен и мил батко от по-горен клас, сериозен каратист и естествено – грозен (тук е моментът да кажем, че с изключение на един, всичките мъже на Мими винаги са били повече грозни, отколкото красиви и специално ще отбележим кой беше красивият). След известно колебание, тя се съгласи да бъдат гаджета, въпреки, че не й беше ясно защо го прави, може би се чувстваше отговорна да отговори с подобаващо отношение на прекрасното писмо. Не се получиха нещата, защото след като тя обърна света, за да подсигури място, на което да останат сами и се впуснаха в каквото трябваше, тя забеляза, че той упорито остава облечен. На въпросителния й поглед, той отговори, че смята да прави секс едва след като се ожени. Мими така се изплаши, че избяга, и от леглото, и от него. След седмица баткото дойде при нея, явно осъзнал грешката си, но Мими вече беше загубила абсолютно всякакъв интерес.

Р.

Поради факта, че училището, спортът и най-добрият й приятел имаха най-голямо значение за нея през следващите години, тя нямаше други подобни преживявания чак докато не се осъзна, че е на 18 и все още девствена. И тъй като с най-добрия й приятел се гледаха не много приятелски от време на време, тя отиде при него и го попита дали не му се иска да си помогнат взаимно в избавянето от това бреме. Той кимна и тя взе ключа от тавана на друг приятел, за когото също ще стане дума след малко. Той пък взе фенерче и медицинска енциклопедия – за да виждат и знаят точно какво и къде трябва да правят. Това си им остана за цял живот – аналитичния подход към нещата. След това пътищата им се разделиха, защото той се влюби в нея, а тя – в секса.

E.

Е. беше доста по-голям на възраст съотборник на Мими, пред чийто очи тя беше израснала и за когото тя от ден на ден все повече се отдалечаваше от това, на което той би купил близалка и се приближаваше към това, на което би … подал близалка. Може би най-грозният й мъж, след когото обаче тичаха подозрително много жени. А Мими беше любопитно момиче. Е. й беше дал ключа от тавана си, тъй като не обичаше девствени момичета – за него това беше работа, а той беше създаден само за удоволствие. След като работата беше свършена и пречките отстранени, те започнаха прелюдията. Захласнатостта на Мими кулминира в уговорката им в нощта на абитуриентския й бал тя да отиде при него. Когато, загърбила бесен купон, тя се изправи на врата му, никой не й отвори. Виждайки, че лампата свети Мими не настоя, тъй като предположи, че приятелката му го е изненадала. Натъжена Мими се затътри към близката спирка на тролея, където той я намери след десетина минути. Без да пита кой е бил при него, а и доста уморена от алкохол и емоции, Мими се върна с него, защото просто искаше да си полегне някъде, въпреки, че полягане е последното нещо, което тя прави през тази нощ. Интересното в цялата тази история е, че на следващия ден най-добрата й приятелка й разказа как след изпращането в деня на абитуриентския бал тя се била уговорила да отиде при баткото, но посред нощ гаджето му се дотътрило изневиделица и тя трябвало да се изпарява през кухненски прозорци и задни дворове.

П.

П. беше човекът, с когото Мими реши да провери на практика твърденията на родителите й, че те са демократични такива, заявявайки, че това е човекът, с когото тя иска да излезе на квартира. На 19 годишна възраст това беше като че ли преждевременна стъпка, но „казана дума – хвърлен камък“, знаеха родителите на Мими, а и П. им изглеждаше достолепен и сериозен, нищо подобно на отрепките, с които я бяха виждали досега. Финансист със собствен бизнес, заможен, винаги с костюм. Както често става, именно човекът с костюма беше този, който запозна Мими с необятността на сексуалните предпочитания и й предостави литература, която да я запознае с неговите. Нищо странно според Мими (изследователката), много по-странни през следващите две години на тяхно съжителство й се строиха желанието му да й се бърка във всичко, теорията му, че ако си мокриш косата всеки ден, няма нужда да използваш шампоан и фактът, че беше стиснат.

А. (Появява се красивият мъж.)

А. беше колега на Мими, с когото тя имаше хлапашко-приятелски отношения – пиеха всяка вечер и си разказваха вицове. Той беше рядко красив и то такъв от главата до петите и по всяка вероятност затова и Мими не го слагаше в класьора с потенциалните любовници. Докато една вечер не се случи така, че на излизане от поредната кръчма Мими трябваше да се наведе, за да завърже обувката си. Не, той не й помогна да я завърже, хващайки я уж небрежно за ръката и поглеждайки я в очите. Мими сама си я завърза, но понеже беше пила доста, не можа да се изправи, тупна по дупе и пред очите й се озоваха най-прекрасните задни мъжки части, които беше виждала. Под удобното прикритие на алкохола, ръката й се озова върху въпросните части, той се обърна и всичко стана ясно. За около три секунди се разбраха, че той утре трябва да лети до Берлин и че тя ще си вземе почивен ден и ще пролети 1400 км, за да прави секс. Плиткоумно и опасно, но кога ли алкохолът е бил добър съветник? Освен СПИН, в хотела в Германия можеше да я чака всяка възможна човешка перверзия, но огромният й късмет подари на Мими едно от най-прекрасните преживявания в живота й, а пък от неразумното съвместно пренощуване произлезе дълга, красива и тъжна история, в която двамата непрекъснато си разменяха ролите на искащ и неискащ и единият гонеше другия, точно когато той/тя не искаше. В края на краищата Мими оплеска нещата, защото той предлагаше чиста и дълбока любов и прекрасен, но уви, моногамен секс, а тя макар и от чувства, предимно се интересуваше от интензивен промискуитетен сексуален живот.

И1 и И2

И1 и И2 оформиха мъчителния период от живота на Мими, в който тя се занимаваше с женени мъже или с такива със сериозни приятелки, но във всеки случай с такива, които адски държаха на секса с нея, но предимно в ранните следобедни часове. И2 беше безинтересен, споменаваме го само, защото се случваше успоредно с И1. И1 отново беше неин колега и връзката с него приключи, когато една вечер Мими, И1 и съпругата му бяха на фирмено парти. В един момент и след достатъчно количество алкохол нуждите на И1 започнаха да стават умопомрачително големи и Мими се остави отчаяните му погледи да я убедят да направи нещо именно умопомрачено – секс в тоалетната, на петдесет метра от жена му. Която, разбира се, в един момент отвори вратата и завари Мими на коленете на благоверния й, който със завален тон се опита да обясни на жена си, че истинската любов не подбира мястото. Излишно е да обясняваме, че те не попаднаха на благодатна почва и на Мими за първи път в живота й се наложи да бяга бързо и едновременно с това да се облича.

Г.

Нещо като любов се появи в живота на Мими в лицето на Г. и всичко беше прекрасно между тях двамата или почти всичко. Дребната спънка беше, че Мими имаше опит с почти всякакви сексуални и няколко на брой психически отклонения, но не се беше сблъсквала с ревността. В такава степен, че всеки, който я познаваше, гледаше я, говореше с нея, работеше с нея или просто се заглеждаше в нея на улицата, автоматично биваше обявяван за неин любовник. Когато някой те попита за какво са ти приятели, нали имаш него, трябва бързо да бягаш, ако искаш да спасиш трохичките себеуважение, които са ти останали след четири години интензивна във всяко отношение връзка. Това разбра и сравнително упоритата Мими.

В.

В продължи да разрушава това, което Г. не беше успял. По подразбиране грозен, в добавка той беше почти анорексично слаб и смотан. Тя го издържаше, а в замяна на това той водеше любовниците си в къщата на Мими, понякога дори по две наведнъж. Не виждаше повод да спре, дори когато тя забременя от него, даже я канеше да се включи. Това беше и единственият момент, в който Мими помоли братята си да набият някого, и то само защото тя беше в осмия месец, преди да го изгони.

К.

К. се влюби в Мими на летището в Париж. Пиха по кафе и К. помоли за някакъв контакт. Средно грозен, възпитан и много секси французин, защо не, помисли си Мими. На следващата сутрин се събуди от пеене под прозореца си и крясъците на съседите, за да открие К. на палатка в двора пред къщата си. Помогна му да съберат палатката и му взе стая в хотел, защото дори и на нея вече й беше станало ясно, че трябва да внимава не толкова с мъжете, колкото със себе си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s